Assalamuaalaikum . And Hye ! Selamat Datang ke Blog Kyrin Paen (Muhd Asyraf)

Thursday, 21 June 2012

Tajuk Panas.Sila Baca Yer!

Hye.And Assalamualaikum :)
Selamat malam to all yang membaca ni :D 
Lama betul tak update dekat blog ni.Rasa-rasa berhabuk dekat sini.Fuhh Fuhh !
Okay.Kali ini mesti kedebom kedebam meletop habis cerita ini.Cerita ini tersebar di sesi petang sekolah acap.Sesi pagi belum lagi.Kalau baca mesti ada nak tergelak apa.
Baca okay,jangan tak baca pula.

Er herm er herm.Sakit kerongkong la pula.
Pantun dulu "Kalau pengantin datang kompang dipalu,kalau saya buat benda ini saya malu"
"Dalam gambar boboiboy ada nama YAYA.Kalau saya buat benda ini jatuh maruah saya"
Pantun ini di tuju kepada budak bernama AUNI SHAZWANIE "SEY" . Harap maklum yer yer yer.
Kisah ni memang panjang dan rasa macam nak pergi hentam dia pun ada.
Benda ni dari tahun lepas lagi.Tak serik-serik lagi budak ni.Memang
"Fugly Shit"  betul.
Nak ikutkan hati acap,ramai tak suka dia dan dia suka perasan sorang-sorang bila ada lelaki handsome di sekolah acap -.- .

Ingatkan budak ni tak buat dah perkara yang sama seperti tahun lepas.Tengok-tengok dia buat juga.Haha.
Dia kata acap dengan dia couple la,then pernah mesej la,tidur rumah dia la,main game dengan dia la,dan macam-macam lagi.Serious tak boleh belah la.
Harap saja duduk kelas pandai,tapi otak letak dekat kepala lutut.

Budak tu pergi cerita dekat cikgu kaunseling yg baru ini kata acap dengan dia couple la dan sebagainya.Macam vavi je.Bila masa la acap couple budak yang tak ada maruah ni -.- . Dia pergi cerita habis sampai cikgu tu pun percaya dan kawan-kawan pun terpedaya dengan cakap-cakapnya sampai ramai yang datang tanya dekat acap.
So vavi la budak ni.Act dia ni si kaki penipu.Harap ja kaya.Duit tak boleh masuk ke kubur pun la yer.Harap maklum yer.

Then dia tanya dekat kak jo and najwa(My Ex)
"Wei hampa,acap beli kasut tinggi then sama tinggi dengan aku la.Sweet tak?" Serious macam vavi ja.Kasut sport adidas biru aku tu memang la mcm tinggi sikit.Bodoh!Dah ler gemok.

One more.Jangan amek gambar aku yang dalam facebook punya then letak dekat wallpaper henset hang and dalam folder hang boleh tak?Serious meluat kay.Rasa macam nak pergi amek henset hang then hempuk and baling dari tingkat tiga.Then dekat tu tulis acap apa taktaw.Erhh.Serious meluat kay.Rasa macam nak hentam ja muka lu.Lu tahu tak?
Lu jangan wa hilang sabar ni.
MA LEN BUA .
"Jangan buat gedik dekat sekolah boleh tak?Meluat tengok muka lu bila lu lalu di tepi kelas ku.Bajet cun"
Tadi petang dia pergi bagitahu dekat cikgu kaunseling yang baru tu dia kata ain rampas aku dari dia.Fuck dekat muka lu la woi.Hahaha.Terasa lawak la dia kena tipu dengan aku dan ain.Kami dua buat perancangan yang kami ni couple betul-betul.Padahal tak couple pun. 
Lepas dia pergi bagitahu tu.Geng kelas dia mai cari aku nak bawa aku pergi bilik kaunseling untuk diambil keterangan.Sikit pun acap tak pergi.If cikgu alias tahu perkara ni sah dia kena buang sekolah.Cikgu alias dah bagi dia satu peluang saja.
Orang lain datang sekolah untuk belajar yang si budak ni datang sekolah untuk perasan dan tipu orang.WTF !
 
Bukan dia sorang saja yang suka perasan.Budak tusyen sekali dengan acap pun ada.Budak BBD.Tak terasa ka maruah tu jatuh ? Kalau saya,saya malu okay.
Harap-harap cikgu alias tahu kisah ini.Biar ramai sikit yang duduk di bilik stor sukan macam tahun lepas tu.Kisah yang paling bodoh si budak tu buat.
Terasa ada plan nak buat untuk dia.Hehehe.Rancangan fahmi ni.

Kita tengok lepas ini apa pula permainan dia pula.Lu dengan farhana boleh belah okay.
 Sebenarnya ada lagi.Tapi simpan untuk seterusnya.Nak tengok permainan dia selepas ini.
Permainan bodoh ini memang memalukan betul.
"Dalam kelas ada cikgu hassan,Lain kali jangan duk perasan" 
"Kita panggil atuk,Kan awak dah kena kutuk"
"Dalam kelas ada nama maisarah,Jangan sampai muka awak tu berdarah"
"Bila hujan selalu nampak katak.Jangan ambil gambar aku boleh tak"
"Man sukan panggil pak pak pak.Lu nak kena sepak?"
"Orang lain menjaga maruah.Yang awak sudah tak ada maruah"

Hehehe.Sampai sini saja la.Nanti ada berita lain acap cerita la.Acap tak boleh simpan rahsia ni lama-lama.Rasa geram gila vavi.Sorry kalau ada termencarut sikit.
Bye.Assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment