Assalamuaalaikum . And Hye ! Selamat Datang ke Blog Kyrin Paen (Muhd Asyraf)

Saturday, 26 November 2011

Sorry aku meluat , benci dkt hang ! Pergi mampus larh budak .

Hye semua !
Assalamualaikum
Salam Maal Hijrah :)
Cerita nih tntng seorang bdk yg suka prsan n bt cntik d sklah .
Dia nk tnjuk dia punya taring gedik dia tuh .
Mai kita mulakan . 3 2 1 .

Er herm . First time masuk sklah "Smk seri mahawangsa" . Rasa cuak , gentar dn sbgainya ada pada diri aku nih . Haha . Biasa larh kan baru form1 .
Masa itu ada orentasi selama 4 hari , lps hbs orentasi tuh kami kena pilih kelas . Aku pun pilih kelas skli dngn geng-2 aku ler iaitu "1p2" . Kls 6ber 2 .
Aku pun mula larh kacau sorang bdk tuh . Aku ingt dia ank ustaz sbb muka sebijik cam ank ustaz . tetiba esk tuh ada orng bagi aku jam tangan . Aku pun mula tnya dkt budak perempuan yg skls dngn aku tuh .
bdk perempuan tuh : weh ! nah ada orng bgi kat hg .
aku : (dok heran sapa pulak bgi kat aku hadiah niyh) . Aku pun p amek ler .
bdk perempuan tuh : dlm tuh ada surat taw , hg kna baca !
aku : ha lar !
Blik uma terus aku bca . Bdk perempuan yg tdak dikenali tuh tulis
"awak ! saya suka dkt awak ! jam ini saya bgi dkt awak . awak simpan taw" .
aku pun mula heran . sapa larh nk suka dkt aku niyh . aku pkai jam tuh shri je . lps tuh aku tk pkai dh sbb tktaw sapa yg bgi . Slps 2 hri . Bdk perempaun tuh dtng kat aku , dia pun mula kata
bdk perempuan : weyh ! hg bwk dak jam tuh ?
aku : bawak !
bdk perempuan tuh : weyh , aku nk ambik blik sbb aku dh jmpa tuan dia !
aku : nah ambik . aku pun tk kelapaq nk ambik jam nih . *aku dok rasa ada sesuatu yg tk kena . aku rasa depa dok bt pracangan . dok bt cover-2 boleh .
Lps tuh . Kes mengenai jam tuh pun semua dh lupa . Dh beberapa bulan dok kat sklah tuh . Kes pun mula timbul . Kes nih tntng bdk perempuan prmpuan yg first aku dok kacau dia tuh , yg aku kata muka dia nk smcam ank ustaz . Dia p heboh 1 sklah yg aku couple dngn dia , tidur dngn dia , uma aku sblah dngn dia , main game setiap malam dkt uma dia n mcm-2 lagi . eyakke . geli lol aku dngr semua tuh . Pdahal uma sblah aku nih 2-2 ada seorang byi je . Nmpk sngt dia bhong . Time tuh jgak larh mmbr aku dok mula ejek . Semua pun pakat meluat dkt dia trmasuk dngn kak aku sbb dia suka perasan . 
Lps semnggu tuh , mmbr kak aku mai hbq kat aku kata mak bdk perempuan tuh nak serang mmbr kak aku sbb dok kacau aku ! eyy geli lol . Mmber kak aku pun p larh jmpa ckgu . Time tuh aku tktaw apa lgi sbb depa p hbq dkt ckgu senyap-2 ja .
Lps rehat . Time tuh aku dok bljq bhsa english . Tetiba ja seorang perempuan mai pnggil aku , dia kata cikgu alias pnggil aku . aku pun heran ! sikit pun aku tak bt salah .
Msuk-2 ja dalam bilik stor sukan . ckgu alias kata
ckgu alias : ha asyraf . tngk nih , kes nih tntng auni suka dkt hg . tngk nih ! bnyk dak orng kt dlm blik niyh .
aku : ouh , bnyk sngguh noh . *gila kot .15 bdk perempuan dok dlm bilik tuh sbb kena tpu dngn si auni yg suka prsan tuh .
kesemua 15 bdk perempuan pun bt muka sedih sbb kena tipu , ada yg nangis masa tuh .
lps hbs bncng kes nih . ckgu alias pun mula kata
ckgu alias : kalau ckgu dngr lgi kes nih . hg/auni , ckgu akn tkar sklah .
aku : * lega hatiku sbb if dia bt skli lgi kena tkr sklah .
Dh berbulan kes nih tk dngr . Mula lar timbul blik . Nih time cuti sklah . bln 11-12 . hari jumaat harituh,time kutbah dok bca . Mmbr aku " ameer khan " mai hbq dkt aku .
ameer : hg kenai auni ?
aku : ouh bdk seyy tuh ! awt ?
ameer : smlm dia ada mcj . Dia kata " tlong kirim salam dkt ex aku iaitu acap "
aku : eyyy . sapa ex dia . aku sikit pun tk prnh couple dngn dia . nafis pun mula gelak .
Serious aku dh mula meluat sngt-10 n benci sngt-10 dkt hg bodo . taw larh jenis suka prsn . double fuck dkt dahi hg _|_

Stkat niyh ja kisah dia . Bye assalamualaikum .

4 comments:

  1. sial la bdak pompan tu.. bez rr !!

    ReplyDelete
  2. Wahh , menarik lah cerite acap (: Btw , gediklah perempuan tu

    ReplyDelete